Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
moviment veïnal
L'AVEE es demarca de la demanada de la paralització de les obres per equipaments d'un grup del barri
27/06/2017 Territori

L'Associació de Vaïns de l'Esquerra de l'Eixample (AVEE) ha reivindicat des de fa molts anys el conjunt d'equipaments (Institut, escola bressol, habitatges socials, centre de dia, zona enjardinada...) la realització dels quals començarà ben aviat a l'espai de "Germanetes". En aquest sentit, la nostra associació no té res a veure amb les al·legacions que un grup del barri fa circular aquests dies, demanant la paralització de les obres i el manteniment del conjunt de l'espai com una "zona verda".

Des de l'entitat veïnal remarquen la urgència d'aquests equipaments per atendre les necessitats socials del barri i preservar la convivència del seu veïnatge. Urgència davant la demanda de places públiques d'ensenyament. Urgència pel que fa a l'atenció de la gent gran. I urgència també pel que fa a la necessitat de desenvolupar l'oferta d'habitatge social de lloguer, front la pressió especulativa immobiliària que està expulsant del barri veïnes i veïns amb rendes baixes.

Per a l'Associació "Més que mai, per tant, el conjunt d'equipaments de Germanetes esdevé cabdal per cohesionar el barri i preservar els drets del seu veïnatge - començant pel dret de viure-hi, davant l'onada de "gentrificació" que va estenent-se per la ciutat".

L'Esquerra de l'Eixample, històricament deficitària en equipaments i habitatge social, necessita "fixar" el seu veïnatge. I necessita millorar la seva qualitat de vida amb polítiques mediambientals serioses. Que ningú caigui en el parany de solucions màgiques que només servirien per soscavar la cohesió del barri.

Valora
Rànquings
  1. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  2. Sant Jordi era guerrer...
  3. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  4. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  5. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  6. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  7. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  8. «Saps què? Que llegint aquest tros de diari...»
  9. Els candidats de la CUP a comarques gironines proposen una transformació ferroviària de la mobilitat a la demarcació de Girona
  10. La FAVB diu no a la Fórmula 1 al passeig de Gràcia
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid