Alliberament nacional
Jornada de formació de "Decidim!" a la Pobla Tornesa
26/06/2017 Política
La Pobla Tornesa és un municipi del País Valencià de la comarca de la Plana Alta. La població està enclavada en una xicoteta vall envoltada per les serres del Desert i Borriol, portal de la plana del Pla de l’Arc. És en aquest paratge natural on es faran una jornada de formació el diumenge 2 de juliol del 2017.

La Plataforma pel Dret a Decidir del País Valencià, Decidim, vol convidar a les persones associades i simpatitzants a aquesta trobada que ens pot ajudar a clarificar un full de ruta per al nostre país, aprendre aspectes relacionats amb l’ús de les xarxes socials, conéixer de primera mà el llibre blanc de la transversalitat del Dret a Decidir i trobar espais de confluències personals.

L’organització de les jornades es durà a terme per la recentment creada Escola de formació Toni Terrones, en memòria del nostre benvolgut company difunt el passat dia 6 de juny, i per l’assemblea Decidim-Plana de l’Arc.

El preu per a sufragar les despeses del material i el dinar de germanor que es farà, serà de 10 € per a les persones associades i 15 € per a les simpatitzants.