x Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Si continues navegant, es considera que n'acceptes l'ús. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Per la ruptura
Es constitueix la plataforma Xarxa de Sindicalistes per la Independència

Integrada inicialment per la Intersindical-CSC, membres d’UGT i CCOO, Intersindical Alternativa de Catalunya (IAC)i el Sindicat de Periodistes

12/06/2017

Aquest migdia s'ha presentat al Col·legi de Periodistes a Barcelona la plataforma Xarxa de Sindicalistes per la Independència amb l'objectiu de donar suport al procés independentista. També han donat a conèixer "Manifest dels sindicalistes per la independència", signat per una cinquantena de miltitants sindicals.

Els signants fan una crida a “contribuir des de posicions sindicals a la defensa de la democràcia” i “es conjuren a impulsar les accions que siguin necessàries

El manifest assegura que “la construcció d’una república catalana és una oportunitat històrica per aconseguir una nova societat catalana basada en una redistribució de la riquesa més justa.”

Els sindicalistes independentistes reivindiquen “una república catalana independent i solidària amb tots els pobles del món” que estigui al servei de “la majoria treballadora i dels drets socials i laborals.”

Xarxa de Sindicalistes per la Independència denuncia que el govern espanyol “amb el suport de les oligarquies catalana i espanyola” tracta d’impedir “per tots els mitjans el conjunt de potencialitats emancipadores de Catalunya.”

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
Introdueix les teves dades si vols rebre el butlletí
(cc) 2006 - 2018 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid