Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Sanitat pública
El Grup de Treball en Defensa de la Sanitat Pública de Tarragona amb el treballadors del CAP La Granja-Torreforta
28/06/2017 Salut

El Grup de Treball en Defensa de la Sanitat Pública se solidaritzent amb els treballadors i treballadores del CAP la Granja-Torreforta en la seva protesta, que tindrà lloc avui a les 14h al  CAP davant les miserables declaracions del Gerent Territorial de l'ICS i de GiPSS, el Dr. Rafael Gràcia.

El passat diumenge 25 de juny, en una entrevista a un conegut mitjà de comunicació, el Dr. Gràcia va afirmar, entre d'altres perles, que no falten professionals a la sanitat pública, ja que “si hiciera falta más plantilla, pondríamos más, pero no es el caso”. És a dir, davant les problemàtiques derivades de les grans ràtios, els responsables de la sanitat ja ni tan sols s'escuden darrera la suposada manca de recursos econòmics per justificar que no incrementin el personal, sinó que ara ja directament en neguen la necessitat.

En aquesta mateixa línia, el Dr. Gràcia va assegurar que el problema de la llista d'espera al CAP La granja-Torreforta “no es un problema de plantilla, es un problema de gestión”. Amb aquesta declaració, el Gerent de l'ICS al Camp de Tarragona està responsabilitzant les treballadores i treballadors de l'evident saturació que hi ha als centres sanitaris, i a més assegura que “no tienen un problema de carga de trabajo”.

Des del Grup de Sanitat denuncien que voler explicar la terrible problemàtica de les llistes d'espera obviant la clara manca d'efectius és fer demagògia així com un exercici de cinisme sense precedents. No sols això, sinó que declaracions d'aquest tipus i l'actitud que denoten, posen en qüestió la qualitat professional del Dr. Gràcia com a Gerent Territorial. Entenen que una persona que ostenta aquest càrrec hauria d'assumir les responsabilitats que li pertoquen, en lloc d'eludir-les, i culpar precisament als treballadors i treballadores, que són dels col·lectius que més han patit les retallades pressupostàries del Departament de Sanitat, dels problemes estructurals del sistema sanitari català.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid