Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Sanitat pública
El Conseller de Sanitat adverteix al representants de Marea Blanca que "no aturarà l'avantprojecte"

Anuncia que rebatrà els arguments "en un document que faria arribar a tots els grups parlamentaris"

29/06/2017 Salut
El Conseller de Salut , Toni Comin, havia citat aquesta tarda al Parlament de Catalunya a la Marea Blanca de Catalunya al Parlament després de l’acció en contra de l’avantprojecte de noves fòrmules de gestió de l’assistència sanitària a càrrec de fons públics #CrememLleiComin .

La Marea Blanca prèviament ha presentat el Registre del Parlament de Catalunya un es crit on manifestaba la seva oposició frontal a l’esmentat avantprojecte i reclamant al Conseller la seva retirada inmediata. No hi ha negociació sense retirada prèvia.

Aquest ha estat el posicionament que els dos representants de la Marea Blanca de Catalunya, Carlos Blanch de CE SAP Muntanya i Esperanza Fernandez de Resistència Clínic han traslladat al Conseller. En una trobada per tant breu però intensa , el Conseller davant del posicionament de la Marea Blanca de Catalunya ha advertit als representants de la Marea que "no aturarà l’avantprojecte i que estavem equivocats en la nostra posició". Ha suggerit que no fer-li cas , ens faria perdre credibilitat, i que rebatria els seus arguments en un document que faria arribar a tots els grups parlamentaris.

Al sortir , davant d’un centenar de persones i les pancartes de Rebelión Primària i la pròpia Marea Blanca de Catalunya, s’ha llegit la carta entregada al Conseller i s’ha anunciat la continuació de les accions i les mobilitzacions en contra de l’avantprojecte de Comin .El punt de sortida será una assemblea oberta al Casal Angel Pestaña, del barri de Prosperitat a Barcelona el proper dia 5 de juliol a les 18.30 de la tarda “No a l’avantprojecte Retirada inmediata ja”.

Han acompanyat als concentrats diputades i diputats del Parlament , Eulàlia Reguant de la CUP, i Angels Castells, Albano Dante i Joan Giner de Catalunya Sí que es pot.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid