Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Gen gran
Denuncien davant la Generalitat la situació de les residències de la gent gran
15/06/2017 Drets i Llibertats
Aquest dijous 15 de juny, i des de les 9 del matí a les 9 del vespre, la Coordinadora de familiars de les residències per a la gent gran (Mossèn Vidal i Aunós, Bon Pastor, Alchemika, Bertran Oriola i Molí); la plataforma SOS Gent Gran Barcelona-Viure amb Dignitat i la Favb es concentren davant el Palau de la Generalitat per denunciar la situació de maltracte que estan patint els usuaris de les residències públiques gestionades per la UTE Ingesan-Asproseat, de la constructora OHL.

Les entitats exigeixen a la Generalitat que assumeixi la seva responsabilitat, impedint la degradació d'aquest servei públic i forçant les empreses perquè posin la qualitat de l'atenció als avis i àvies per davant del seu propi benefici econòmic.

Durant 12 hores els activistes estaran informant en primera persona de la greu situació que s'hi està vivint i recolliran signatures.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid