x Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Si continues navegant, es considera que n'acceptes l'ús. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Celebra que el Govern de la Generalitat hagi convocat el referèndum
L'ASM L'ASM
L'1 d'octubre de 2017, el poble del Principat de Catalunya serà qui decideixi el seu futur de manera estrictament democràtica. Cada persona serà un vot i totes juntes decidiran quin camí col·lectiu han de seguir. Des de l’Assemblea Sobiranista de Mallorca celebram que el Govern de la Generalitat hagi convocat el referèndum amb una data –l’1 d’octubre de 2017- i una pregunta –“Voleu que Catalunya sigui un Estat Independent en forma de República?”- ben clares. De la mateixa manera, felicitam i agraïm l’esforç a totes les entitats cíviques i polítiques que han fet que això sigui possible.

La Constitució Espanyola donava marge suficient per aprofundir en les llibertats i el desplegament de l’autogovern, però els diversos governs espanyols que han ocupat el poder han deixat clar que aquest desplegament no és possible amb l’actual sistema. Fins i tot, s’han permès anar cap enrere en aquest sentit. Consideram que finalment ha estat l’Estat qui unilateralment ha decidit no resoldre la situació política a Catalunya acordant el referèndum amb la Generalitat. Madrid tenia a les seves mans les eines legals per permetre-ho i no hi ha accedit per manca de voluntat i de tarannà democràtic.

Per tant, conscients d’això, des de l’ASM encoratjam els nostres companys del Principat a guanyar aquest referèndum i construir un nou estat on poder desplegar les màximes quotes de benestar social. Si és així, des de Mallorca lluitarem per seguir el camí cap a la independència, partint de la democràcia i la pau com a base, i amb l’esperança de construir un futur comú, d’igual a igual, amb la República del Principat de Catalunya.

L’Assemblea Sobiranista de Mallorca respectarà el resultat que surti de les urnes el proper 1 d’octubre de 2017 i exigeix a totes les institucions de govern catalanes, illenques, espanyoles, europees i internacionals que acceptin el mandat democràtic i pacífic que sorgeixi d’aquest referèndum.

Assemblea Sobiranista de Mallorca
Divendres, 9 de juny de 2017

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
Introdueix les teves dades si vols rebre el butlletí
(cc) 2006 - 2018 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid