Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Alliberament sexual
Cartell d'Arran Lleida amb el bisbe Xavier Novell i l'arquesbisbe Antonio Cañizares practicant sexe anal
26/06/2017 Gènere

Arran Lleida ha difós per les xarxes socials un cartell on es pot veure el bisbe de Solsona, Xavier Novell i l'arquebisbe de València, el cardenal Antonio Cañizares, practicant sexe anal.

Amb aquest cartell, l'organització juvenil vol denunciar "la repressió sexual que hi ha hagut des de sempre per part de l’Església catòlica, com a institució propagadora de l’odi contra les persones LGTBI i d’haver instaurat en la societat una repressió constant cap a les persones amb gèneres i sexualitats diverses. Un exemple clar i recent són els comentaris LGTBIfòbics del bisbe de Solsona, i també del bisbe de Lleida o els insults del professor del Institut Gili Gaya".

Arran ha manifestat que "no volem ser invisibles en un món cisheteronormatiu; el volem pervertir, sense demanar permís ni acceptació, per poder-nos alliberar sexualment. Si la nostra sexualitat ofèn, no és culpa nostra. Seguirem alliberant-nos sexualment, com hem fet amb aquesta campanya".

Valora
Rànquings
  1. Alhora i la CUP
  2. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  3. Sant Jordi era guerrer...
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  7. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  8. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  9. Sergi Saladié encapçala la llista electoral de la CUP pel Camp i les Terres de l'Ebre
  10. «Saps què? Que llegint aquest tros de diari...»
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid