Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
LGTBI
ARRAN d'Osona: "Les joves LGBTI també existim i no pensem marxar per alliberar-nos"

Convoquen, junt amb la resta de l'Esquerra Independentista de Manlleu i el col·lectiu TalComSom, avui a les 6 de la tarda la Besada LGBTI davant de l'església de Dalt Vila de Manlleu.

28/06/2017 Drets i Llibertats

Les assemblees osonenques d'ARRAN han penjat diverses pancartes arreu d'Osona (a la Gleva, Roda de Ter i l'Esquirol) per reivindicar que aquí "les joves LGBTI també existim i que no pensem marxar per alliberar-nos. No som l'excepció: trenquem la norma!"

Manifesten en un comunicat que "En entorns rurals, les joves lesbianes, gais, bisexuals, trans i intersex, més enllà de patir l'opressió estructural de l'heteropatriarcat, ens veiem fortament assenyalades si mantenim les nostres relacions afectives i/o sexuals tal com volem, intimidades pels rumors que corren en un context de cercles socials molt més tancats.

Davant d'aquestes situacions, només queda la possibilitat del que podem anomenar exili rural LGBTI, fugint a grans ciutats on poder viure la nostra sexualitat i/o identitat de gènere més lliurement. Ciutats, això sí, on el capitalisme rosa ens rebrà per treure el màxim benefici de nosaltres per la nostra manera d'estimar".

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid