Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Països Catalans
Acció d'Arran per reclamar la unitat dels Països Catalans
24/06/2017 Política

Militants d'Arran han tallat amb serres radials i de matinada senyals que indicaven la "frontera" entre el Principat d’Andorra i la Catalunya Nord.

Es tractat d'una acció de denúncia emmarcada en la campanya pel sí al referèndum de l'1 d'octubre i en la Diada dels Països Catalans per reclamar la unitat dels Països Catalans.

Les restes del cartell retallat i que es mostren en un vídeo de difusió de l'organització juvenil (amb retalls del rètol conrresponents als tòponims d'Espanya, Andorra i França) han estat mostrades des de la Porta dels Països Catalans a Salses (límit al nord dels Països Catalans) a manera de roda de premsa, en què apareixen membres d'Arran amb el puny alçat.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid