PEG
Sitges debatrà posicionar-se en contra dels PEG

El Ple municipal de dilluns debatrà una moció de la CUP per rebutjar els Pressupostos Generals de l'Estat i defensar els serveis públics municipals.

26/05/2017 Política
La Candidatura d'Unitat Popular ha presentat al Ple municipal de dilluns vinent una moció de rebuig als números de l'estat espanyol pel 2017.

El redactat de la moció planteja, a més, una defensa dels serveis públics municipals davant de la iniciativa del govern central d'impedir que cap administració pública pugui incorporar en qualitat d'empleat públic als treballadors de les empreses concessionàries d'obres o serveis externalitzats.

Segons ha declarat el regidor Pol Vigó, "la proposta de pressupostos de Rajoy representen un nou atac a l'autonomia local i el control democràtic dels serveis públics". Vigó també ha afegit que "seguir a l'estat espanyol impossibilita els canvis polítics i socials que la gent demana, hem de marxar el més aviat possible".

Darrerament, pel pacte d'estabilitat signat entre el govern i la CUP de Sitges, s'han iniciat polítiques de busquen la remunicipalització d'alguns serveis públics municipals com les llars d'infants o, anteriorment, l'Agència de Turisme.