Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Independentisme
Se celebren els 10 anys de lluita juvenil a Tarragona

El relleu de les organitzacions juvenils CAJEI i Maulets han confluït actualment a Arran

25/05/2017 Política
El 2 de setembre del 2006 es va constituir a la plaça dels Sedassos de Tarragona l’Assemblea de Joves de Tarragona (AJT), nucli a la ciutat de la CAJEI, la Coordinadora d’Assemblees de Joves de l’Esquerra Independentista. Tres anys després, el 27 de març del 2009 es va presentar l’Assemblea de Joves La Guspira, una escissió de l’AJT. Durant un temps, van coincidir aquestes dues assemblees actuant a Tarragona i vertebrant el moviment juvenil, com amb l’okupació de l’Ateneu Popular L’Espina.

Després d’un llarg procés de confluència, les assemblees integrades a la CAJEI i l’organització juvenil Maulets es van unir el 14 de juliol del 2012 per formar Arran.

El setembre passat va fer 10 anys de la primera assemblea de la CAJEI a Tarragona i l’organització juvenil actual de l’Esquerra Independentista, Arran, ha volgut celebrar-ho amb una jornada que porta per nom “Arrelem el combat juvenil”. La jornada es farà el dissabte 3 de juny i es repartirà en dos espais. Al dematí hi haurà un torneig de futbol que es farà a l’Institut Pons d’Icart. A partir de les sis de la tarda, la resta d’activitats es faran al Casal Popular Sageta de Foc, amb la inauguració d’una exposició de fotos de la lluita juvenil a la ciutat durant els deu anys, una taula rodona amb exmilitants de les diverses assemblees de joves i un sopar de germanor.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid