Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Premsa
Presentació de la "Jornada" a l'espai Coòpolis de Barcelona

El nou mitjà de comunicació apareixerà aquesta tardor en paper i digital d'àmbit de Països distribuït comercialment, de base cooperativa i totalment desvinculat de les grans corporacions empresarial. Dimecres passat es va presentar aa València (Aragó Cinemes) i avui ho farà a Can Alcover de Palma

26/05/2017 Comunicació

Ahir dijous 25 de maig, es va presentar la Jornada a l’espai Coòpolis de Can Batlló, al barri de Sants de Barcelona. Més d’un centenar de persones van assistir a l’esdeveniment, en el qual van intervenir Xavier Giró, periodista i professor de la Universitat Autònoma de Barcelona, Isabel-Clara Simó, escriptora, Martxelo Otamendi, periodista represaliat i director de Berria i Laia Altarriba, periodista i directora de la Jornada.

A l’acte es va presentar també Un nou color a la paleta, la revista amb més d’una vintena de reflexions periodístiques on han participat professionals d’arreu del territori com Marta Sibina, Pascual Serrano, Sara Blàzquez, Amàlia Garrigós, Toni Mollà o Jaume Mateu.

Les intervencions dels convidats van fer d’introducció a la presentació del diari per part de la Laia Altarriba, a la que van seguir les preguntes dels assistents i un debat sobre la situació del periodisme i la necessitat d’un mitjà de les esquerres.

Les presentacions a València, Barcelona i Palma, donen el tret de sortida a la campanya de finançament que ha obert el diari Jornada, per tal d’assolir un mínim de 200.000€ necessaris per a l’arrencada del projecte.

Podreu trobar més informació sobre el diari i la campanya de socis i sòcies al web diarijornada.coop. També a les xarxes socials Facebook.com/DiariJornada i al Twitter amb el compte @DiariJornada.

Valora
Rànquings
  1. Alhora i la CUP
  2. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  3. Sant Jordi era guerrer...
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  7. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  8. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  9. Sergi Saladié encapçala la llista electoral de la CUP pel Camp i les Terres de l'Ebre
  10. La FAVB diu no a la Fórmula 1 al passeig de Gràcia
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid