Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Part de la biblioteca i objectes de Jordi Carbonell apareixen als Encants de Barcelona

Després de la polèmica sobre l'aparició del llegat dels artistes Albert Ràfols Casamada i Maria Girona als Encants, ara apareix un lot amb restes del que fou el pis i la biblioteca de Jordi Carbonell al mercat de vell de Barcelona

24/05/2017 Cultura

El llibreter Lluís Millà ha denunciat en una entrada a Facebook el fet que un lot amb restes del que fou el pis i la biblioteca de Jordi Carbonell, el conegut independentista que morí l'agost de 2015, han aparegut al mercat dels Encants de Barcelona.

Un antecedent similar a aquest fet i que va ser motiu de polèmica fou que part de la biblioteca i pòsters i algunes cartes i fotografies del matrimoni d'artistes Albert Ràfols Casamada i Maria Girona també va aparèixer als Encants de Barcelona .

El conegut llibreter apunta amb el comentari "DIGNITAT als encants de les Glòries" que "Avui ha sortit un lot amb restes del que fou el pis de Jordi Carbonell. Cal dir que tota la seva biblioteca i documentació importants, resten a l'Arxiu Nacional de Catalunya. Els que ens dediquem a donar segones vides als llibres i objectes, agraïm com un bé caigut del cel, l'aparició de trossos de vida de gent cabdal del nostre poble. Per això el títol de dignitat."

Millà adjunta amb el comentaria també una la foto una litografia d'Antoni Miró, "una al·legoria d'agermanament País Basc/Catalunya i una tela de sac amb les quatre barres molt comunes en les cases de catalanistes dels anys 60."

Valora
Rànquings
  1. Alhora i la CUP
  2. Cremen per primer cop fotografies de la Princesa Leonor
  3. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  4. Sant Jordi era guerrer...
  5. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  6. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  7. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  8. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  9. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  10. Sergi Saladié encapçala la llista electoral de la CUP pel Camp i les Terres de l'Ebre
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid