Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Premsa
Neix "Jornada", un mitjà de comunicació d'àmbit nacional
22/05/2017 Comunicació

Diari de Balears s'ha fet ressò del naixement de "Jornada", un nou mitjà de comunicació en paper i digital d'àmbit de Països distribuït comercialment, de base cooperativa i totalment desvinculat de les grans corporacions empresarials.

El proper dimecres 24 de maig s’anunciarà en roda de premsa a València (Aragó Cinemes). A Barcelona ho farà dijous a Barcelona (Espai Coòpolis, a Can Batlló) i l'endemà a Can Alcover de Palma

Tal com han explicat a dBalears, el grup promotor del projecte –un col·lectiu de periodistes i persones dels àmbits cultural i cooperatiu– treballa en una eina comunicativa independent dels grans poders davant la constatació que «els grans mitjans de comunicació donen l’esquena reiteradament a les classes populars i prioritzen la visió del món dels poders fàctics».

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid