Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Pensament crític
Més de 15.000 persones visiten la 3a edició de la Fira Literal Barcelona

Amb aquesta 3a edició la Fira Literal marca una nova data a l’agenda del pensament crític a Barcelona

14/05/2017 Cultura

Aquest passat cap de setmana (12, 13 i 14 de maig) ha tingut lloc la tercera edició de la Fira Literal a la Fabra i Coats de Sant Andreu, a Barcelona.

Literal 2017 ha combinat l’exhibició dels llibres de les diferents editorials amb conferències i activitats organitzades per les entitats que la promouen i amb aquesta 3a edició la Fira Literal marca una nova data a l’agenda del pensament crític a Barcelona.

Aquest any, la tercera edició de la fira, ha comptat amb la col·laboració de més de 60 editorials i llibreries. Un espai de trobada i mostra del mercat editorial d’esquerres, que pretén anar més enllà d’una fira de llibres polítics. Una fira on els mitjans de comunicació, els llibres i les editorials crítiques són les protagonistes.

Literal 2017 ha estat una defensa de la llibertat d’expressió i de la paraula viva. La Fira vol provocar debat en un mercat massa acostumat a la cultura oficial. El món editorial és més que un negoci, Literal treballa per aconseguir lectors crítics. Els impulsors d’aquesta fira són les editorials Tigre de Paper, Icària, Pol·len i Bellaterra juntament amb l’Ateneu l’Harmonia.

- Més de 15.000 persones han passat pels diferents espais i activitats de la fira durant els 3 dies de durada.

- Més de 400 persones van seguir en directe el dissabte, a la Fàbrica de Creació de la Fabra i Coats, al professor Guy Standing i més de 1.000 a l’activista Palestina Leila Khaled en la seva conferència de diumenge.

- Més de 1.000 persones van assistir a la resta de conferències i entrevistes de la Fira Literal 2017, a l’Escenari Central i a l’espai del Mercat del Llibre amb un trànsit constant de gent.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2018 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid