Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
En defensa del territori
Lliurament de gairebé 2.000 signatures a l'Ajuntament d'Ulldecona en defensa de la serra del Montsià

Davant les agressions que està sofrint per part de l'empresa CEMEX

13/05/2017 Territori

El proper dimecres, la plataforma ciutadana Salvem lo Montsià lliurarà a l'a l'equip de govern de l'ajuntament d'Ulldecona i partits de l'oposició les signatures recollides durant la campanya realitzada de valorització i salvaguarda de la serra del Montsià davant les agressions que està sofrint per part de l'empresa CEMEX, la qual porta diversos anys arrencant-ne oliveres per tal d'emportar-se les argiles presents a la zona. Els signants han manifestat el seu suport explícit en els següents punts:

· Evitar noves extraccions d'argiles (així la restauració acurada dels terrenys en explotació actualment)

· Aturar l'espoli d'oliveres monumentals, terres fèrtils i patrimoni cultural.

· Fer públics els nivells de contaminació atmosfèrics que ens afecten.

S'han recollit un miler de signatures manuscrites i gairebé 700 online.  A banda del lliurament i visualització de tots els suports rebuts, la plataforma Salvem lo Montsià proposarà al consistori un pla per tal de protegir la falda del Montsià, una zona amb gran quantitat d'elements naturals, culturals i històrics de gran valor.

 

Valora
Rànquings
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid