Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Sindicalisme
La Intersindical-CSC participa als congressos dels sindicats LAB (País Basc) i CIG (Galícia)

El sindicat serà representat pel  secretari general Carles Sastre als congressos que celebraran els  sindicats  LAB i CIG aquesta setmana.

24/05/2017 Laboral

Els dies 25 i 26 de maig tindrà lloc el congrés del sindicat basc LAB a Gasteiz (País Basc). Els dies 27 i 28 de maig se celebrarà a Compostel·la (Galícia) el VII Congrés de la CIG, sindicat majoritari a Galícia.

La Intersindical-CSC participarà d'ambdós congressos, "refermant així la nostra aposta per l'internacionalisme solidari entre els sindicats que apostem per l'alliberament nacional i social dels nostres respectius països", apunta el sindicat català

La Intersindical-CSC té acords amb LAB i CIG de cooperació i de mútua cobertura dels afiliats, dotant així de cos pràctic l'exercici de l'internacionalisme solidari per la defensa dels drets dels i les treballadores.

Des de la Intersindical-CSC  es desitja èxit i encerts als companys de LAB i CIG en els nous períodes de reforçament organitzatiu que inicien.

Valora
Rànquings
  1. Alhora i la CUP
  2. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  3. Sant Jordi era guerrer...
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  7. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  8. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  9. «Saps què? Que llegint aquest tros de diari...»
  10. Sergi Saladié encapçala la llista electoral de la CUP pel Camp i les Terres de l'Ebre
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid