Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Unitat Popular
La CUP celebra els seus 10 anys a l'Ajuntament celoní

Davant d'una cinquantena de simpatitzants i col·laboradors, van dissenyar entre tots l'estratègia política que ens ha de guiar a partir d'ara.

23/05/2017 Política

Dissabte passat la CUP de Sant Celoni va celebrar 10 anys a l'Ajuntament amb una roda de premsa i una assemble popular per fer-ne una valoració i dissenyar el full de ruta pel futur.

Pràcticament tots els regidors que han representat la CUP a l'Ajuntament celoní al llarg de les últimes dues legislatures i mitja van ser presents a la roda de premsa al pati de Can Ramis.

Montserrat Vinyets (regidora de la primera legislatura, 2007-11), Dani Corpas (regidor de la segona, 2011-15) i Mariona Pascual (regidora actual) van fer un petit parlament recordant els moments més destacats del seu pas per l'Ajuntament, i reafirmant la importància del projecte polític de la CUP als municipis en uns moments tan transcendentals per al país.

18a Assemblea d'Unitat Popular

La roda de premsa va ser la culminació d'un matí molt actiu per a la CUP. Abans, havien celebrat la 18a Assemblea d'Unitat Popular amb l'objectiu de valorar els dos primers anys de legislatura i traçar el camí a seguir per a aquests dos anys que vénen.

Davant d'una cinquantena de simpatitzants i col·laboradors, van poder dissenyar entre tots l'estratègia política que ens ha de guiar a partir d'ara.

Valora
Rànquings
  1. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  2. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  3. “Catalunya serà, CRISTIANA O NO, serà!”
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. Sant Jordi era guerrer...
  6. La ruptura inevitable: Espanya i Catalunya – autodeterminació en el complex segle XXI
  7. La República laica contra les ideologies de la desigualtat i el fanatisme embrutidor
  8. Fora fatxes del Fossar
  9. Els candidats de la CUP a comarques gironines proposen una transformació ferroviària de la mobilitat a la demarcació de Girona
  10. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid