finançament
La Crida al finançament demana als diputats i senadors valencians que voten contra el projecte de PGE

La Crida ha superat les 1.200 adhesions al manifest en cinc dies de funcionament

22/05/2017 Política

La Crida pel Finançament ha demanat als diputats i senadors valencians que voten contra el projecte de Pressupostos General de l'Estat (PGE)

La crida és un moviment que sorgeix de la voluntat unitària i transversal d’un conjunt d’entitats d’allò més variades, per defensar els interessos del poble valencià en allò referent als pressupostos generals de l’estat i les inversions al nostre territori.

Per tal de dur endavant aquesta defensa del interessos valencians, a més d’informar a la ciutadania de l’espoli fiscal què patim i de les seues conseqüències sobre el benestar de la nostra gent; a més de convocar una gran manifestació el proper 10 de Juny a València, hem dirigit una carta a tots/es els diputats/es i senadors/es de les circumscripcions del nostre territori, sol·licitant el seu vot en contra d’aquest projecte de PGE, que tant mal fa a la nostra ciutadania.

Ho hem fet, apel·lant al seu deure de defensar els interessos del poble què els ha votat i al qual tenen el deure de representar.

Per últim, anuncien que la Crida pel Finançament ha superat les 1.200 adhesions al manifest en cinc dies de funcionament. Una crida que segueix oberta a entitats, col·lectius, organitzacions polítiques i persones a títol individual.
Per