Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Universitats
Estudiants de la UV ocupen la Biblioteca d'Humanitats

El Bloc d’Estudiants Agermanats (BEA) denuncia que les biblioteques s’ompliguen durant les èpoques d’exàmens mentre algunes sales són tancades durant la nit

25/05/2017 Educació
La passada nit del 24 de maig, un grup d’estudiants de la Universitat de València (UV) ha procedit a ocupar una de les sales de la Biblioteca d’Humanitats “Joan Reglà”. Aquesta biblioteca és una de les que romanen obertes les 24 hores del dia durant els dies d’exàmens. No obstant això, quan arriba la nit, tres de les seues sales són tancades deixant a les escales una bona quantitat de gent disposada a vetlar per a estudiar.

Una trentena d’estudiants han deixat la sala plena fins ben entrada la matinada, provant la demanda real d’espais en les biblioteques. Conscients del valor material dels arxius que contenen aquestes sales, causa per la qual romanen tancades durant la nit, la jornada s’ha produït sense cap incident. Els i les estudiants reclamen més recursos humans per a cobrir la vigilància dels arxius i solucionar així el problema del tancament de les sales.

La iniciativa, encapçalada pel Bloc d’Estudiants Agermanats (BEA), sindicat d’estudiants de la Universitat de València, pretén aconseguir més espais útils per als períodes d’exàmens. Des del BEA s’han llançat propostes formals al Vicerectorat de Cultura i Igualtat de la Universitat i a la direcció del Servei de Biblioteques i Documentació. Aquests suggeriments van en la línia d’oferir més sales obertes durant els exàmens i dotar-les amb “espais menjador” pròxims.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid