Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
lluita institucional
Andrea Peña Ambatlle serà la nova regidora de la CUP Sant Celoni

Substituirà a Puri Martin que  presentarà la seva renúncia com a regidora al consistori per motius estrictament personals.

25/05/2017 Política
La CUP de Sant Celoni la Batllòria ha informat que en el Ple ordinari d’avui,  Puri Martín presentarà la seva renúncia com a regidora al consistori per motius estrictament personals.

Els companys de la formació ha fet públic el seu agraïment per tot l’esforç dedicat a la CUP al llarg d’aquests dos anys com a regidora i per tants d’altres com a simpatitzant. "Estem segurs que en breu ens tornarem a trobar en els diferents espais socials i polítics de Sant Celoni i la Batllòria", han assenyalat

L'Assemblea Local ja ha fet tots els tràmits per dur a terme la seva substitució i així fer-la efectiva en el proper Ple ordinari del mes de juliol.

Sgons la CUP, la persona escollida per la candidatura és, sobretot, una aposta política. Compleix tres requisits indispensables per a la tasca que haurà de dur a terme al llarg dels propers dos anys: per mantenir la paritat volíem que fos una dona i, a més, jove, amb molta projecció política, i que comptés amb experiència entre el teixit social i cultural celoní.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid