x Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Si continues navegant, es considera que n'acceptes l'ús. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
GÈNERE
Primer Aniversari Col·lectiu dones feministes Alt Urgell
19/04/2017 Drets i Llibertats
El col·lectiu de dones feministes de l'Alt Urgell organitzem aquest cap de setmana a l' Ateneu Alt Urgell diferents actes en commemoració del primer aniversari de la formació del col·lectiu feminista. Fa un any que un grup de dones engegàvem el projecte entenent que l'autoorganització de les dones és imprescindible i cabdal per treballar, organitzar, visibilitzar i avançar en la lluita feminista des del territori pirinenc.

Dissabte es omençarà amb la Kafeta feminista a les 19 hores amb una taula debat "Trencant el sostre de vidre", en la que intervendran dones de diferents àmbits explicant la seva experiència professional i les limitacions que han pogut patir pel fet de ser dones en la seva professió. Posteriorment sopar de pintxos a preus populars, acompanyats de la beguda especial, la Jordina.
A partir de les 23h. música a mans de les PD Vagines Records.

D'altra banda, coincidint amb el cap de setmana de Sant Jordi, el diumenge 23 montarem parada de llibres al passeig per reivindicar #SantaJordinai on es podrà trobar llibres de temàtica feminista!
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
Introdueix les teves dades si vols rebre el butlletí
(cc) 2006 - 2018 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid