alliberament nacional
Presentació a Castelló i Altea de la Confederació d'Entitats Sobiranistes (ANC, ASM i PDaD)

A Castelló, dijous 27 d’abril a les 19h a la Llotja del Cànem c/ Cavallers, i  Altea (Marina Baixa) divendres 28 d’abril a les 19h a la Casa de la Cultura, Costera Pont del Montcau, 14.

24/04/2017 Política

Dijous dia 27 d’abril i divendres 28, a les 19h, tindrà lloc la presentació de la Confederació d’Entitats Sobiranistes a Castelló i Altea respectivament.

Aquesta confederació la conformen l’Assemblea Nacional Catalana, l’Assemblea Sobiranista de Mallorca i la Plataforma pel Dret a Decidir del País Valencià. També participa amb veu pròpia la territorial de l’ANC a la Catalunya Nord.

Entre els seus objectius estan el de sumar sinergies i experiències que puguen ser útils als respectius processos d’apoderament popular i fer créixer el sobiranisme i la reivindicació del dret a decidir a cadascú dels seus territoris, des de l’associacionisme civil i la màxima transversalitat política i social.

Les tres entitats, des de la seva dinàmica autònoma, estem treballant en l’elaboració d’un relat comú de futur -arrelat en la història i els lligams lingüístics, culturals, econòmics i socials-, que ens reforce  tant internament com en la projecció internacional del nostre espai nacional compartit. Tot això, cercant sempre la col·laboració amb les entitats que treballen des de l'àmbit cultural i econòmic i amb el municipalisme sobiranista de cada territori.

Les delegacions de l’ANC i ASM romandran al País Valencià fins dissabte 29 quan participaran tant del dinar i acte polític de la PDaD, com a la manifestació unitària commemorativa de la batalla d’Almansa.

Els diversos actes convocats contaran amb la presencia dels màxims representants de les entitats que conformen la confederació: Jordi Sànchez president de l’ANC, Cristòfol Soler president de l’ASM i Antoni Infante, coordinador de la PDaD.

A Castelló, dijous 27 d’abril a les 19h a la Llotja del Cànem c/ Cavallers, 1. A Altea divendres 28 d’abril a les 19h a la Casa de la Cultura, Costera Pont del Montcau, 14