Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Consulta popular
Mieres fa públic el resultats de la consulta popular sobre 15 projectes d'inversió i l'elecció del Jutge de Pau

La consulta es va realitzar els dies 15, 18, 19, 20 i 21 d'abril 

24/04/2017 Política

L'Ajuntament de Mieres ha fet públic els resultats de la consulta públic per decidir el Jutge de Pau i els pressupostos participatius. La participació ha estat de 135 persones (45%) i de 143 persones (47,66%) respectivament.

 El nomenament del Jutge de Pau tindrà lloc al ple municipal d'aquest divendres 28 d'abril a les 20:00h.

A continuació, es reunirà el Consell de Poble i, a partir dels resultats de la consulta, s’aniran seleccionant les propostes seguint l’ordre de puntuació fins a assolir la suma de 20.000 euros. En aquest procés s’aniran descartant aquelles propostes valorades en una quantitat superior a la diferència entre 20.000 euros i el valor total de les propostes seleccionades anteriorment.

També s'analitzarà tot el procés, es recolliran millores i es crearà una comissió de seguiment per controlar el desenvolupament de totes les propostes.

Posteriorment al Consell de Poble, es faran públiques les propostes que es realitzaran aquest 2017 al conjunt de la ciutadania a través del butlletí d'informació municipal.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid