Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Lluita sindical
La vaga de treballadors de l'Aeroport de Palma continuarà els propers dies i s'allargarà fins a finals de maig
22/04/2017 Laboral

Les seccions sindicals de la CGT i Som en Acciona Airport services en l'aeroport de Palma, continuen amb les seves jornades de vaga previstes per als mesos d'Abril i maig.

La propera jornada de vaga és el dissabte 29 d'Abril des de les 8 fins 10h,  així mateix a les 11h i fins a les 13h s'ha convocat una manifestació en aquest aeroport que donarà inici en la planta de sortides de la terminal d'aquest aeroport i recórrer els accessos de personal.

La vaga segueix en peu, ja que l'empresa NO vol negociar i segueix incomplint sistemàticament el conveni d'empresa. Acciona Airport Services és una empresa que es dedica a prestar serveis a les diverses companyies aèries (maletes, facturació, serveis en terra i altres operacions ).

Calendari d'aturades:

Dimecres, 3 de maig de 20h a 23h
Dilluns, 8 de maig de 13h a 15h
Dijous, de 18 de maig d'11h a 23h
Diumenge, 28 de maig de 20h a 23h

Davant una nova temporada de record turístic tant en passatgers com en avions, Acciona AS sotmet a una precarietat laboral a la seva plantilla composta per més de 500 treballadors (fixos, fixos discontinus i eventuals) amb contractes de 15 i 18 hores setmanals. L'any 2016 es van realitzar mes de 25000 hores extres, contractes en frau de llei i vulneració sistemàtica del conveni d'empresa.

Valora
Rànquings
  1. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  2. Sant Jordi era guerrer...
  3. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  4. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  5. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  6. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  7. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  8. «Saps què? Que llegint aquest tros de diari...»
  9. Els candidats de la CUP a comarques gironines proposen una transformació ferroviària de la mobilitat a la demarcació de Girona
  10. La FAVB diu no a la Fórmula 1 al passeig de Gràcia
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid