solidaritat
La Intersindical-CSC amb Lluís Llach
26/04/2017 Política

Arrel de les declaracions del diputat Lluís Llach difoses ahir per un mitjà de comunicació, la Intersindical-CSC ha manifestat la seva solidaritat amb Lluís Llach. Qualifica de "mesquins" els atacs que ha rebut el diputat al Parlament. També ha valorat negativament "els pronunciaments i atacs rebuts per part de les principals forces sindicals a Catalunya i entenem que, aquestes forces sindicals, s'han posicionat en contra de l'exercici democràtic a l'autodeterminació del nostre país".

La Intersindical considera que "els partits que ahir van assenyalar al diputat Llach com els sindicats que també van posar en qüestió les seves paraules, estan fent el joc a l'Estat espanyol i l'estan ajudant en la seva estratègia de negar la democràcia al nostre país".

Des de la Intersindical-CSC s'entén que totes les forces progressistes han de defensar el mandat democràtic sorgit a les eleccions del passat 27 de setembre on una clara majoria es va expressar favorable a la celebració d'un referèndum vinculant d'autodeterminació.

Finalment es reafer,a "en la campanya que el nostre sindicat, juntament amb la sectorial de funció pública de l'ANC, està realitzant als centres de treball de la Generalitat amb la voluntat de conscienciar i defensar els treballadors públics davant dels embats de l'Estat espanyol"