Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
1 de Maig
La Intersindical-CSC inaugura la nova seu nacional
30/04/2017 Laboral

Coincidint amb la diada de l'1 de Maig, la Intersindical-CSC inaugura la nova seu nacional situada a Sant Pere Més Alt 2, principal 2ona de Barcelona. Serà a les 12.45h, després de fer la tradicional ofrena floral al monument a Francesc Layret. Durant la inauguració de la Seu nacional del sindicat es recolliran adhesions al Pacte nacional pel Referèndum entre les persones assistents que així ho desitgin, convertint-se la Seu de sindicat en un dels punts oficials de recollida d’adhesions.

El dijous 4 de maig tindrà lloc el I Fòrum Nacional de la Intersindical-CSC, un espai d’intercanvi d’opinions i de diàleg el qual té com a objectiu esdevenir una eina útil per aprofundir en un model sindical que volem de proximitat, democràtic, participatiu i mobilitzador.

D’altra banda, la Intersindical-CSC participarà el 1r de maig de manera descentralitzada en diverses mobilitzacions al conjunt del territori, d’acord amb la nostra màxima de proximitat i arrelament al país.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid