Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Espai públic
La CUP Capgirem Barcelona tornarà a demanar la derogació de l’Ordenança del Civisme
27/04/2017 Política

En el ple d'abril, la CUP Capgirem Barcelona parlarà de cultura a l’espai públic, proposarà que es fomentin les expressions artístiques al carrer, també en relació amb l’ús de l’espai públic, tornarà a demanar la derogació de l’Ordenança del Civisme, per "tal d’avançar cap a una nova Ordenança sobre l’ús de l’espai públic que no criminalitzi la pobresa i la cultura al carrer entre d’altres", apunta la formació (Proposició cultura al carrer i Ordenança del Civisme)

A l’apartat de preguntes, demanarà si el Govern ha encarregat algun estudi sobre la viabilitat econòmica i tècnica d’internalitzar totalment o parcialment el servei de neteja viària, recollida i gestió de residus (Pregunta servei de neteja)

Finalment preguntarà pels plans del govern municipal respecte a la dissolució del Consell Comarcal del Barcelonès (Pregunta dissolució del Consell Comarcal).

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid