x Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Si continues navegant, es considera que n'acceptes l'ús. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Xerrades
Cicle de conferències "Coneguem les Illes Balears" a l'Espai Mallorca de Barcelona
20/04/2017 Cultura

La Federació d'Organitzacions per la Llengua Catalana (FOLC) ha organitzat un cicle de conferències sobre les Illes Balears que tindrà lloc a l'Espai Mallorca de Barcelona (Pl. Vicenç Martorell, 1-2) els dies 21 i 27 d'abril i 4 i 11 de maig a dos quarts de vuit del vespre. Aquest cicle anomenat "CONEGUEM LES ILLES BALEARS" pretén ser una porta oberta a la realitat de les Illes. Format per quatre conferències que tractaran temes diferents cadascuna: llengua i cultura, història, economia i societat i política.

L'any passat la FOLC ja va organitzar un cicle de conferències sobre el País Valencià amb el mateix format. La idea és dedicar un cicle a cadascun dels territoris de parla catalana obtenint, així, una aproximació a la realitat del conjunt dels Països Catalans.

La primera conferència del cicle d'enguany serà aquest divendres dia 21 d'abril a les 19:30 h amb el títol "La llengua i la cultura a les Illes Balears" a càrrec de Bernat Joan, Sociolingüista, catedràtic de llengua i literatura catalanes i escriptor
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
Introdueix les teves dades si vols rebre el butlletí
(cc) 2006 - 2018 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid