x Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Si continues navegant, es considera que n'acceptes l'ús. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Xerrades
Cicle de conferències "Coneguem les Illes Balears" a l'Espai Mallorca de Barcelona
20/04/2017 Cultura

La Federació d'Organitzacions per la Llengua Catalana (FOLC) ha organitzat un cicle de conferències sobre les Illes Balears que tindrà lloc a l'Espai Mallorca de Barcelona (Pl. Vicenç Martorell, 1-2) els dies 21 i 27 d'abril i 4 i 11 de maig a dos quarts de vuit del vespre. Aquest cicle anomenat "CONEGUEM LES ILLES BALEARS" pretén ser una porta oberta a la realitat de les Illes. Format per quatre conferències que tractaran temes diferents cadascuna: llengua i cultura, història, economia i societat i política.

L'any passat la FOLC ja va organitzar un cicle de conferències sobre el País Valencià amb el mateix format. La idea és dedicar un cicle a cadascun dels territoris de parla catalana obtenint, així, una aproximació a la realitat del conjunt dels Països Catalans.

La primera conferència del cicle d'enguany serà aquest divendres dia 21 d'abril a les 19:30 h amb el títol "La llengua i la cultura a les Illes Balears" a càrrec de Bernat Joan, Sociolingüista, catedràtic de llengua i literatura catalanes i escriptor
Valora
Rànquings
  1. “Expropien” 400 euros a una candidata de C’s
  2. La família suposadament agredida de Balsareny és una parella coneguda al Bages per les seves simpaties amb l'ultradreta
  3. Se suïcida al seu despatx el número dos de la policia nacional espanyola a Tenerife
  4. Mor a Saragossa un ultradretà que portava cinc dies en estat crític
  5. El fantasma ets tu, Pablo
  6. La pàtria i la nació no s'imposen
  7. El director d’informatius de TV3 denuncia que no s'hagi pogut retransmetre en directe la mobilització de Brussel·les
  8. Neix la Plataforma per la República amb el manifest “Derrotem el 155, guanyem la República”
  9. La JEZ obliga a la CUP d'Arenys de Mar retirar l'estelada i les pancartes a favors dels presos
  10. Penjat a la xarxa el "Lipdub per la República" protagonitzat pel CDR El Farrò del districte Sarrià-Sant Gervasi de Barcelona
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
Introdueix les teves dades si vols rebre el butlletí
(cc) 2006 - 2017 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid