x Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Si continues navegant, es considera que n'acceptes l'ús. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Trobada sobre el futur de l'entrada sud de Girona

L'acte comptarà amb la presència de la regidora Laia Pèlach i altres regidors del grup municipal

20/03/2017 Política

La trobada que està oberta als veïns i veïnes de Girona serà demà dimarts 21 de març a les 19h al centre cívic Pla de Palau

L'entrada sud de Girona viurà grans canvis en els propers temps, com a conseqüència d'operacions com la construcció de la nova Clínica Girona, la desaparició del Centre Verd o els nous usos de les antigues naus. Creiem que cal diàleg, participació veïnal, i un projecte per a l'entrada sud que vagi més enllà de la qüestió urbanística, i que permeti solucionar problemes d'aquest barri en temes com la mobilitat, els equipaments municipals, els espais naturals o els centres educatius, entre d'altres. Volem conèixer l'opinió dels veïns i veïnes, explicar-los les nostres idees i posar-nos a la seva disposició.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
Introdueix les teves dades si vols rebre el butlletí
(cc) 2006 - 2018 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid