Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Pensions
Les Cotxeres de Sants de Barcelona acull la 4a Assemblea de la Marea Pensionista
31/03/2017 Drets i Llibertats
La Marea Pensionista celebra el proper dia 1 d'abril (dissabte) a les 10,00 hores, a les Cotxeres de Sants de Barcelona la seva quarta assemblea anual, en la qual està previst fer un repàs de les accions i extensió de la mateixa durant l'any 2.016, així com abordar les accions a realitzar durant el present any.

Enguany comptarem amb les intervencions de Ramón Franquesa, (professor d'economia mundial de la UB) que ens situarà la relació entre crisi econòmica i pensions; Héctor Illueca, Inspector de Treball i professor de la Universitat de València, que ens parlarà sobre les diverses reformes que ha sofert el SPP; i la professora de la UB Carolina Gal·la Durán, que ens situarà l'afectació d'aquestes reformes en l'aspecte de la dona.

A la mateixa està prevista l'assistència de diverses delegacions de les CCAA en què la Marea està present i que formen part de la Coordinadora Estatal en Defensa del Sistema Públic de Pensions, així com la intervenció del Cor dels Iaoflautas.

Finalitzarà la 4ªAssemblea amb una roda de premsa en les mateixes Cotxeres de Sants, a la qual esperem comptar amb la presència del seu mitjà, en la qual els representants de la Mareja Pensionista i de les delegacions territorials contestessin a les preguntes dels mitjans de comunicació.

 

Valora
Rànquings
  1. Alhora i la CUP
  2. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  3. Sant Jordi era guerrer...
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  7. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  8. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  9. Sergi Saladié encapçala la llista electoral de la CUP pel Camp i les Terres de l'Ebre
  10. La FAVB diu no a la Fórmula 1 al passeig de Gràcia
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid