Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Moviment veïnal
La FAVB celebra la 45a assemblea reivindicant una ciutat justa i per viure-hi
23/03/2017 Drets i Llibertats

La Federació d'Associacions de Veïns i Veïnes de Barcelona (FAVB) celebra la 45a assemblea general el pròxim dissabte 25 de març, al Casal de barri la Cosa Nostra, al barri de Can Peguera de Nou Barris.

Sota el lema "Barcelona no està en venda" les delegades i delegats de les diferents associacions veïnals passaran una jornada de treball durant la qual, a més de fer explícita la defensa d'una ciutat justa i per viure-hi, faran repàs a la feina feta i marcaran les línies de treball per al pròxim any, tant en relació a l’enfortiment del moviment veïnal com a la incidència d’aquest en els temes de ciutat.

També se celebraran eleccions a la junta de l'entitat, on es renoven els càrrecs de presidència, vicepresidència primera i segona, secretaria, vicesecretaria, tresoreria i tres vocalies.

La tarda estarà dedicada a debatre i sotmetre a votació el nou règim intern de la Favb, que vol desenvolupar el codi ètic i el funcionament democràtic de l'entitat en base als seus estatuts. A més, hi haurà un debat sobre els reptes de l'habitatge a la ciutat.

L'assemblea començarà a les 10 del matí i comptarà amb la presència de l'alcaldessa de Barcelona Ada Colau, convidada a la taula de presentació.

Valora
Rànquings
  1. Alhora i la CUP
  2. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  3. Sant Jordi era guerrer...
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  7. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  8. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  9. «Saps què? Que llegint aquest tros de diari...»
  10. La FAVB diu no a la Fórmula 1 al passeig de Gràcia
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid