x Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Si continues navegant, es considera que n'acceptes l'ús. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Gestió pública de l'Aigua
La CUP Poble Actiu torna a omplir d’Aneguets les fonts de barris, viles, pobles i ciutats de l’Àrea Metropolitana de Barcelona

La CUP Poble Actiu ha tornat a omplir d’Aneguets, en defensa de la remunicipalització del servei de l’aigua, les fonts de barris, viles, pobles i ciutats de l’Àrea Metropolitana de Barcelona. La formació se suma a la crida a la mobilització d’aquest diumenge dia 19 a Terrassa per la remuniciapalització de l’aigua.

16/03/2017 Drets i Llibertats

Avui dijous 16 de març poblacions com Barcelona, Santa Coloma de Gramenet, Ripollet, Badalona, l’Hospitalet de Llobregat, Sant Cugat, Sant Adria, Molins de rei, Corbera... i altres de l’Àrea Metropolitana de Barcelona s’han llevat amb les seves fonts plenes d’aneguets grocs en forma de penjadors informatius de la campanya de la CUP Poble Actiu “Movem-nos, remunicipalitzem l’aigua”. La CUP torna a treure al carrer la campanya per l’aigua pública.

La gestió de l'aigua sota les grans corporacions ha portat a la vulneració de drets de les persones però també dels nostres ecosistemes. És per això que només amb una gestió 100% pública i directa pels ajuntaments es pot assegurar un servei universal i de qualitat.

Segons la campannya, mitjançant la gestió municipal directa del servei de subministrament d’aigua es garantir: el control popular de la gestió de l'aigua;  l'aigua per a tothom; millors condicions laborals per a les treballadores i treballadors; Sostenibilitat ecològica; Aigua de major qualitat i a menor preu; preservar els drets bàsics i serveis imprescindibles per a la vida i mantenir-los al marge de la mercantilització; transparència en els recursos públics i Sobirania sobre el territori.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
Introdueix les teves dades si vols rebre el butlletí
(cc) 2006 - 2018 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid