x Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Si continues navegant, es considera que n'acceptes l'ús. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Gestió pública de l'Aigua
La CUP Poble Actiu torna a omplir d’Aneguets les fonts de barris, viles, pobles i ciutats de l’Àrea Metropolitana de Barcelona

La CUP Poble Actiu ha tornat a omplir d’Aneguets, en defensa de la remunicipalització del servei de l’aigua, les fonts de barris, viles, pobles i ciutats de l’Àrea Metropolitana de Barcelona. La formació se suma a la crida a la mobilització d’aquest diumenge dia 19 a Terrassa per la remuniciapalització de l’aigua.

16/03/2017 Drets i Llibertats

Avui dijous 16 de març poblacions com Barcelona, Santa Coloma de Gramenet, Ripollet, Badalona, l’Hospitalet de Llobregat, Sant Cugat, Sant Adria, Molins de rei, Corbera... i altres de l’Àrea Metropolitana de Barcelona s’han llevat amb les seves fonts plenes d’aneguets grocs en forma de penjadors informatius de la campanya de la CUP Poble Actiu “Movem-nos, remunicipalitzem l’aigua”. La CUP torna a treure al carrer la campanya per l’aigua pública.

La gestió de l'aigua sota les grans corporacions ha portat a la vulneració de drets de les persones però també dels nostres ecosistemes. És per això que només amb una gestió 100% pública i directa pels ajuntaments es pot assegurar un servei universal i de qualitat.

Segons la campannya, mitjançant la gestió municipal directa del servei de subministrament d’aigua es garantir: el control popular de la gestió de l'aigua;  l'aigua per a tothom; millors condicions laborals per a les treballadores i treballadors; Sostenibilitat ecològica; Aigua de major qualitat i a menor preu; preservar els drets bàsics i serveis imprescindibles per a la vida i mantenir-los al marge de la mercantilització; transparència en els recursos públics i Sobirania sobre el territori.

Valora
Rànquings
  1. 313 anys després la monarquia borbònica torna a reprimir el color groc per Sant Jordi
  2. El vídeo "Es tanzt ein Bi Ba Butzemann" (Viva Puigdemont) rep més de 200.000 visites en 24 hores
  3. La CUP inicia una recollida de signatures contra el nomenament de Santi Vila com a director general d’Aigües de Banyoles
  4. Abans es trencarà Catalunya?
  5. La por ha canviat de bàndol i Catalunya se'n va... a poc a poc, però se'n va
  6. Banc Sabadell finança un fabricant de bombes de dispersió, tot i estar legalment prohibit a l’Estat espanyol
  7. Viena es solidaritza amb Catalunya
  8. Tothom a la mani del 15A #LlibertatPresosPolítics
  9. Reflexions en la Diada del 25 d'Abril
  10. Il·legalitzar Catalunya
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
Introdueix les teves dades si vols rebre el butlletí
(cc) 2006 - 2018 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid