x Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Si continues navegant, es considera que n'acceptes l'ús. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Gestió pública de l'Aigua
La CUP Poble Actiu torna a omplir d’Aneguets les fonts de barris, viles, pobles i ciutats de l’Àrea Metropolitana de Barcelona

La CUP Poble Actiu ha tornat a omplir d’Aneguets, en defensa de la remunicipalització del servei de l’aigua, les fonts de barris, viles, pobles i ciutats de l’Àrea Metropolitana de Barcelona. La formació se suma a la crida a la mobilització d’aquest diumenge dia 19 a Terrassa per la remuniciapalització de l’aigua.

16/03/2017 Drets i Llibertats

Avui dijous 16 de març poblacions com Barcelona, Santa Coloma de Gramenet, Ripollet, Badalona, l’Hospitalet de Llobregat, Sant Cugat, Sant Adria, Molins de rei, Corbera... i altres de l’Àrea Metropolitana de Barcelona s’han llevat amb les seves fonts plenes d’aneguets grocs en forma de penjadors informatius de la campanya de la CUP Poble Actiu “Movem-nos, remunicipalitzem l’aigua”. La CUP torna a treure al carrer la campanya per l’aigua pública.

La gestió de l'aigua sota les grans corporacions ha portat a la vulneració de drets de les persones però també dels nostres ecosistemes. És per això que només amb una gestió 100% pública i directa pels ajuntaments es pot assegurar un servei universal i de qualitat.

Segons la campannya, mitjançant la gestió municipal directa del servei de subministrament d’aigua es garantir: el control popular de la gestió de l'aigua;  l'aigua per a tothom; millors condicions laborals per a les treballadores i treballadors; Sostenibilitat ecològica; Aigua de major qualitat i a menor preu; preservar els drets bàsics i serveis imprescindibles per a la vida i mantenir-los al marge de la mercantilització; transparència en els recursos públics i Sobirania sobre el territori.

Valora
Rànquings
  1. Els líders dels Comuns, abduïts per la dreta?
  2. Un membre de la CUP i de l'ANC agredit en el ple de Lliçà d'Amunt
  3. Manuel Delgado: ‘Es tornaran bojos, tindran espasmes i començaran a treure escuma per la boca’
  4. Membres de la CUP Deltebre abandonen el ple municipal indignats per l'actuació del regidor del PP Tomàs Castells
  5. L’operació biquini
  6. L'Ajuntament de Berga redueix el deute en més 4 milions d'euros en dos anys de gestió de la CUP
  7. Teatre Nacional de Catalunya: la comèdia dels picoletos i el xivato de la classe
  8. 23 persones han estat cremades vives en les protestes organitzades per l'oposició veneçolana
  9. Banyoles recorda l'Operació Garzón, la repressió i avenços de la lluita independentista
  10. L'Ajuntament de Tarragona aprova una moció contra el referèndum
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
Introdueix les teves dades si vols rebre el butlletí
Vull donar-me de baixa
(cc) 2006 - 2017 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid