x Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Si continues navegant, es considera que n'acceptes l'ús. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
contra l'estat d'urgència
La CUP crida a manifestar-se a Perpinyà contra la violència policial i el racisme i per la justícia i la dignitat

La manifestació tindrà lloc aquest diumenge a les 10.30 a la plaça Cassanyes de la capital nord-catalana per denunciar l'«estat d'urgència», per exigir "veritat i justícia en els excessos policíacs, per reivindicar el nostre dret a resistir, per recordar que els carrers són nostres".

16/03/2017 Drets i Llibertats

Aquest migdia s'ha fet una roda de premsa a la Rambla de Canaletes que ha comptat amb la participació de Lamine Bathily, portaveu del Sindicat Popular de Venedors Ambulants; Josep Garganté, regidor de la CUP Capgirem Barcelona i Mireia Vehí Diputada de la CUP Crida Constituent. Durant la roda de premsa s'ha fet una crida a participar a la mobilització que tindrà lloc el proper diumenge a la capital nord-catalana.

"Ja fa més d’un any que "l’estat d’urgència" és vigent a l'Hexàgon. Aquesta mesura que es presentava com la millor manera de protegir la població s’ha convertit ràpidament en un malson securitari. Racisme, violències institucionals i policíaques, són avui dia elements quotidians a la «República». Aquesta República que s’enorgulleix de la llibertat i que avui dia l’ataca, la restringeix, la nega – fins el punt de prohibir manifestar – i adopta mesures lliberticides perilloses. En plena campanya electoral, amb aquest enduriment securitari i aquest context racista, l’actual govern sembla voler facilitar l'arribada al poder del Front National. En paral·lel, veiem com molts municipis de Catalunya Nord inciten la creació de brigades de veïns que, per mor de garantir la seguretat del poble, poden denunciar en secret i sota la confidencialitat atorgada pels gendarmes, les suposades accions criminals" recull el comunicat de la CUP emès per donar a la mobilització de de diumenge.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
Introdueix les teves dades si vols rebre el butlletí
(cc) 2006 - 2018 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid