Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Transparència
La CUP-CC registra una petició d’informació sobre els viatges de l’expresident Artur Mas a Anglaterra i als EUA

ls viatges de l'expresident a Anglaterra i els EEUU han generar diversos titulars polèmics.

09/03/2017 Política
La CUP-CC registra una petició d?informació sobre els viatges de l?expresident Artur Mas a Anglaterra i als EUA La CUP-CC registra una petició d?informació sobre els viatges de l?expresident Artur Mas a Anglaterra i als EUA

La CUP-Crida Constituent ha registrat una sol.licitud de documentació en relació als viatges de l’expresident Artur Mas a Anglaterra i als EEUU.

L’esquerra independentista demana un seguit de documentació per identificar la cadena de presa de decisions del Govern entorn la cobertura comunicativa dels viatges de l’expresident Artur Mas a Anglaterra i als EEUU de les darreres setmanes.

En la sol·licitud es demana l’informe anual de l’Oficina de l’Expresident de la Generalitat segons preveu LLEI 6/2003, de 22 d'abril, de l'estatut dels expresidents de la Generalitat; l’informe d’activitats del Programa Eugeni Xammar per internacionalitzar la realitat econòmica i social de Catalunya de l’any 2016; i finalment es demana per la relació orgànica existent entre el Programa Eugeni Xammar i l’Oficina de l’expresident.

Els viatges d’Artur Mas a Anglaterra i els EEUU han generar diversos titulars polèmics. Per exemple les seves afirmacions als Oxford Union Society d’Anglaterra on assegurava que “Si un dia la CUP governés Catalunya, la convertirien en Cuba. El pitjor escenari” o al Harvard Kennedy School de Cambridge als EEUU on va assegurar que “L’OTAN és i continuarà sent el nostre principal instrument de seguretat”.

Valora
Rànquings
  1. Alhora i la CUP
  2. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  3. Sant Jordi era guerrer...
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  7. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  8. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  9. «Saps què? Que llegint aquest tros de diari...»
  10. Sergi Saladié encapçala la llista electoral de la CUP pel Camp i les Terres de l'Ebre
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid