Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Ensenyament
Es dona el tret de sortida a les inscripcions del reforç escolar gratuït a Tarragona

A partir de dimarts 27 de març les families poden passar a apuntar a les nenes i nens

27/03/2017 Educació

Tal com es va anunciar, el Casal Popular Sageta de Foc, que té el local al número 11 del carrer de la Nau a Tarragona, ja ha obert el període d'inscripció a l'activitat de reforç escolar gratuït de manera regular per als xiquets i xiquetes de primer a sisè de Primària pertanyents a famílies sense recursos de la Part Alta.

Les classes es duran a terme en grups reduïts en diversos torns d'una hora —de cinc a sis o de sis a set de la tarda— dos dies a la setmana.

Per aquesta inscripció es pot passar pel Casal en l'horari d'obertura ( de dimarts a dissabte a partir de les 19h). Les famílies també podran dirigir-se al Casal per la via electrònica, enviant un correu a classessageta@gmail.com.
Valora
Rànquings
  1. Alhora i la CUP
  2. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  3. Sant Jordi era guerrer...
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  7. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  8. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  9. «Saps què? Que llegint aquest tros de diari...»
  10. Sergi Saladié encapçala la llista electoral de la CUP pel Camp i les Terres de l'Ebre
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid