Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Falles
El projecte de tornar a organitzar unes Falles a Tarragona fa via

La primera reunió ha comptat amb l'assistència de membres del Ball de Diables i de la Colla Jove, així com persones a títol individual

15/03/2017 Cultura
Primera reunió per recuperar les Falles a Tarragona. La iniciativa, engegada pel Casal Popular Sageta de Foc, tira endavant després d'una trobada que valoren positivament i que ha servit també perquè l'historiador Magí Benito expliqués el passat d'aquesta festivitat a la ciutat, entre els anys 1932 i 1936.

A l'espera que més entitats s'hi sumin, a la primera trobada hi han assistit, a més de membres del Casal, representants del Ball de Diables de Tarragona així com de la Colla Jove. La voluntat de l'organització és aconseguir prou suport i implicació de la societat civil per tal de fer-les viables el Sant Joan de 2018 i és per aquest motiu que es tornaran a trobar el 5 d'abril a dos quarts de vuit del vespre al mateix Casal. 

La intenció és debatre també perspectives de futur a curt i llarg termini i el format que se li vol donar a la festa, que als anys trenta va assolir unes dimensions importants, amb atracció de visitants a la ciutat per veure les figures i activitats paral·leles. Entre d'altres, s'ha plantejat el fet que aquestes trobades puguin servir per reactivar la celebració de Sant Joan, que a Tarragona cada cop perd més pistonada, i treballar conjuntament amb les colles de foc.
 
 
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid