Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Unitat Popular
1a Trobada d'Unitat Popular de la Vall del Tenes a Santa Eulàlia de Ronçana

L'acte central de la TUP-VT 'Ruptura i Procés Constituent' comptarà amb la presència de l'alcaldessa de Badalona (Guanyem Badalona), Dolors Sabater, el candidat a vallesà de l'any i membre del secretariat de l'ANC, Vicençs Relats i l'economista, Josep Manuel Busqueta.

16/03/2017 Política

Aquest dissabte 18 de març tindrà lloc a l'Espai cívic i cultural La Fàbrica de Santa Eulàlia de Ronçana la I Trobada d'Unitat Popular de la Vall del Tenes des de les 10 del matí fins les 19 h. organitzada per les assemblees locals de la CUP de Lliçà d'Amunt i de Bigues i Riells del Fai.

La trobada pretén esdevenir en un espai de trobada entre entitats i organitzacions de la Vall del Tenes amb l'objectiu de debatre, des del territori, sobre alguns dels canvis necessaris per aconseguir el país que volem. Debats, tertúlies, un dinar popular, espectacles i concerts ompliran la jornada lúdica i festiva del proper dissabte 18 de març.

La TUP-VT 2017 comptarà amb 3 taules de debat que aboradaran l'emergència social, la sobirania alimentària i el poder popular als municipis. Unes taules obertes a tota la ciutadania i entitas, on la voluntat és fer coincidir persones, entitats i partits amb un objectiu compartit, canviar completament aquest sistema hereu del feixisme, injust i governat per unes èlits extractives sense escrúpuls.

L'acte central de la TUP-VT 'Ruptura i Procés Constituent' comptarà amb la presència de l'alcaldessa de Badalona (Guanyem Badalona), Dolors Sabater, el candidat a vallesà de l'any i membre del secretariat de l'ANC, Vicençs Relats i l'economista, Josep Manuel Busqueta.

Un espectacle de clown de la companyia 'Surti com Surti', un dinar popular, ecològic i sostenible, i un concert amb el grup vallesà Catfolkin, amenitzaran la jornada.

Valora
Rànquings
  1. La web "Adéu Ibex35" informa com fer el canvi a un consum ètic, sostenible i de proximitat
  2. La Flama del Canigó arribarà a Hamburg, Brussel·les, Ginebra i Edimburg
  3. Poble Lliure emplaça totes les forces independentistes d’esquerres i basades en la radicalitat democràtica a crear una direcció estratègica compartida
  4. Rebuig a l'acte de la Fundación Princesa de Girona a Vilablareix
  5. Un mort al passatge de la Camèlia número set
  6. La Universitat de Granada pressiona a la plataforma Andalusia pel dret a decidir per impedir la conferència de la CUP
  7. No perdem el nord
  8. Jo odio
  9. Nerea Barjola: “El relat dels mitjans sobre el cas de ‘La Manada’ segueix el mateix patró que el de les noies d’Alcàsser”
  10. Dilemes de la solidaritat
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2018 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid