x Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Si continues navegant, es considera que n'acceptes l'ús. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Unitat Popular
1a Trobada d'Unitat Popular de la Vall del Tenes a Santa Eulàlia de Ronçana

L'acte central de la TUP-VT 'Ruptura i Procés Constituent' comptarà amb la presència de l'alcaldessa de Badalona (Guanyem Badalona), Dolors Sabater, el candidat a vallesà de l'any i membre del secretariat de l'ANC, Vicençs Relats i l'economista, Josep Manuel Busqueta.

16/03/2017 Política

Aquest dissabte 18 de març tindrà lloc a l'Espai cívic i cultural La Fàbrica de Santa Eulàlia de Ronçana la I Trobada d'Unitat Popular de la Vall del Tenes des de les 10 del matí fins les 19 h. organitzada per les assemblees locals de la CUP de Lliçà d'Amunt i de Bigues i Riells del Fai.

La trobada pretén esdevenir en un espai de trobada entre entitats i organitzacions de la Vall del Tenes amb l'objectiu de debatre, des del territori, sobre alguns dels canvis necessaris per aconseguir el país que volem. Debats, tertúlies, un dinar popular, espectacles i concerts ompliran la jornada lúdica i festiva del proper dissabte 18 de març.

La TUP-VT 2017 comptarà amb 3 taules de debat que aboradaran l'emergència social, la sobirania alimentària i el poder popular als municipis. Unes taules obertes a tota la ciutadania i entitas, on la voluntat és fer coincidir persones, entitats i partits amb un objectiu compartit, canviar completament aquest sistema hereu del feixisme, injust i governat per unes èlits extractives sense escrúpuls.

L'acte central de la TUP-VT 'Ruptura i Procés Constituent' comptarà amb la presència de l'alcaldessa de Badalona (Guanyem Badalona), Dolors Sabater, el candidat a vallesà de l'any i membre del secretariat de l'ANC, Vicençs Relats i l'economista, Josep Manuel Busqueta.

Un espectacle de clown de la companyia 'Surti com Surti', un dinar popular, ecològic i sostenible, i un concert amb el grup vallesà Catfolkin, amenitzaran la jornada.

Valora
Rànquings
  1. Els líders dels Comuns, abduïts per la dreta?
  2. Un membre de la CUP i de l'ANC agredit en el ple de Lliçà d'Amunt
  3. Manuel Delgado: ‘Es tornaran bojos, tindran espasmes i començaran a treure escuma per la boca’
  4. Membres de la CUP Deltebre abandonen el ple municipal indignats per l'actuació del regidor del PP Tomàs Castells
  5. L’operació biquini
  6. L'Ajuntament de Berga redueix el deute en més 4 milions d'euros en dos anys de gestió de la CUP
  7. Teatre Nacional de Catalunya: la comèdia dels picoletos i el xivato de la classe
  8. 23 persones han estat cremades vives en les protestes organitzades per l'oposició veneçolana
  9. Banyoles recorda l'Operació Garzón, la repressió i avenços de la lluita independentista
  10. L'Ajuntament de Tarragona aprova una moció contra el referèndum
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
Introdueix les teves dades si vols rebre el butlletí
Vull donar-me de baixa
(cc) 2006 - 2017 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid