Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Per la ruptura
"Diàlegs feministes sobre referèndum i república" a ca la Dona de Barcelona

Prèviament, Itziar González i Virós i a Carme Porta i Abad, dues de les 4 dones que formen part del grup que ha redactat el Manifest pel Pacte Nacional pel Referèndum, presentaran aquesta iniciativa

24/03/2017 Gènere

El proper dimarts, 28 de març a les 19 hores, Ca la Dona de Barcelona organitza un debat centrat en "Diàlegs feministes sobre referèndum i república". Es tracta d'un debat  obert on tothom pgui parlar parlar des de les il·lusions, expectatives, dubtes o pors sobre el referèndum, la desobediència, o la necessitat de fer xarxa entre feministes per aconseguir una república feminista, sigui quin sigui el resultat final de procés polític que estem vivint Catalunya.

Per començar la vetllada s'ha convidat a Itziar González i Virós i a Carme Porta i Abad, dues de les 4 dones que formen part del grup que ha redactat el Manifest pel Pacte Nacional pel Referèndum, per tal que presentin aquesta iniciativa.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid