Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Moviment veïnal
"Carrer" de la FAVB celebra 25 anys amb un especial sobre la Barcelona del futur

A l'octubre, apareixerà ell llibre 25 anys de Barcelona al carrer, un repàs a la història de les darreres dècades a través d'una selecció d'articles apareguts a la revista.

16/03/2017 Comunicació

La revista Carrer de la Federació d'Associacions de Veïnes i Veïns de Barcelona (FAVB) endega la celebració dels 25 anys amb un especial monogràfic dedicat a imaginar la ciutat del futur. Diversos col·laboradors juguen a albirar Barcelona i el seu entorn d'aquí 25 anys, la ciutat democràtica, l'espai públic, el veïnat, l'economia i el treball, els drets socials, l'habitatge i la ciutat sostenible.

El següent pas serà la publicació, a l'octubre, del llibre 25 anys de Barcelona al carrer, un repàs a la història de les darreres dècades a través d'una selecció d'articles apareguts a la revista. El material gràfic seleccionat formarà part d'una exposició que recorrerà els barris i amb la qual Carrer clourà els actes de celebració.

Dins dels actes de celebració del 25è aniversari, avui se celebra un acte a Can Batlló que compta amb la participació de la periodista Gemma Aguilera, el membre de la revista Carrer, Marc Andreu i el vicepresident de la FAVB Albert Recio. Durant l'acte es presentarà el número especial dels 25 anys, un monogràfic sobre com s'imagina la Barcelona del futur.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid