Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Sanitat pública
Un miler de persones es manifesten a Sabadell contra el col·lapse a les urgències del Taulí
03/02/2017 Salut

Treballadors del Taulí, representants d'associacions de veïns, iaioflautes i representants polítics s'han manifestat aquest dijous pels carrers de Sabadell per denunciar el col·lapse a les urgències de molts hospitals, en especial al Parc Taulí. Fet que atribueixen a les retallades.

Segons Ràdio Sabadell, la portaveu de la Plataforma Assembleària de Treballadors del Taulí (PATT), Xus Merino, ha recordat que la marxa té un objectiu únic: reclamar mesures immediates a les urgències perquè no es pot esperar al 2019, quan es construirà la nova planta: “Fa anys que les urgències estan saturades, tenim un ratio de llits de 1,7 quan la mitjana està al 3,7. Això vol dir que les Urgències no poden drenar els pacients”. La infermera del servei Maria Expósito assegura que calen “més llits, més organització, més bona gestió, més professionals i més material”.

També remarca l'emissora que entre els assistents a la marxa hi havia membres de la CUP com Isabel Vallet, Eugènia Reguant i Anna Gabriel, així com regidors de l'Ajuntament com Ramon Vidal, Joan Berlanga, Míriam Ferrándiz i Carles Bosch.

Valora
Rànquings
  1. Alhora i la CUP
  2. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  3. Sant Jordi era guerrer...
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  7. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  8. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  9. Sergi Saladié encapçala la llista electoral de la CUP pel Camp i les Terres de l'Ebre
  10. La FAVB diu no a la Fórmula 1 al passeig de Gràcia
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid