x Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Si continues navegant, es considera que n'acceptes l'ús. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Enseyament
Suport a la campanya "Abaixem les ràtios: No a la massificació de les aules"

"La reducció de ràtios permetria una millor atenció a les necessitats de l’alumnat i milloraria en general la qualitat de l’ensenyament"

10/02/2017 Educació

La Plataforma en Defensa de l’Escola Pública de Granollers ha manifestat públicament el suport a la campanya que la FAPAC està portant a terme “ABAIXEM LES RÀTIOS: NO A LA MASSIFICACIÓ DE LES AULES”, la qual es concreta en la demanda d’un màxim de 20 alumnes a P3 pel curs 17-18, en comptes dels actuals 25.

Remarca la plataforma que,  en aquests moments, i en concret a Granollers, hi ha escoles públiques que tenen 26 i fins i tot 27 alumnes en algunes aules de Primària, mentre que en algunes escoles concertades tenen aules que no arriben a 20 alumnes.

Tot argumentant que, durant els últims anys el govern  ha aprofitat la davallada demogràfica per eliminar línies de P3 i continuar amb una política de retallades i estalvi de recursos. "En canvi, era una bona ocasió per millorar la planificació escolar i la distribució de l’alumnat, mesures que poden combatre la segregació escolar, afegeix.

La reducció de ràtios permetria una millor atenció a les necessitats de l’alumnat i milloraria en general la qualitat de l’ensenyament.

A P3, 20 ALUMNES PER CLASE, JA!
NO AL TANCAMENT DE LÍNIES A L’ESCOLA PÚBLICA!
EXIGIM MESURES CONTRA LA SEGREGACIÓ ESCOLAR!

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
Introdueix les teves dades si vols rebre el butlletí
Vull donar-me de baixa
(cc) 2006 - 2017 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid