Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Santa Coloma
SOM Gramenet presenta un informe del Col·lectiu Ronda sobre municipalització
20/02/2017 Economia
SOM Gramenet farà una roda de premsa aquest dimecres dia 22 de febrer a les 11h del matí a la Plaça de la Vila de Santa Coloma, davant de l’Ajuntament. Presentarà les conclusions d’un informe sobre la municipalització del servei de neteja d’edificis municipals i centres docents públicsde Santa Coloma de Gramenet. El document l'han redactat advocats del Col·lectiu Ronda.

La candidatura presenta l'informe en un moment en què l’Ajuntament santcolomenc ha decidit seguir deixant en mans privades el servei de neteja dels edificis municipals obrint la licitació del contracte. Ha incomplert així l’acord de municipalitzar el servei i trencant el compromís que va prendre en el Ple Municipal del mes d’abril de 2014.

L’informe del Col·lectiu Ronda expressa els beneficis de la municipalització enfront l’externalització a nivell pràctic, econòmic i ètic. SOM Gramenet veu així reforçades les seves tesis i reitera que "la municipalització és un exercici de coherència i responsabilitat política de la gestió pública, de transparència i de respecte cap a la ciutadania". 

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid