x Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Si continues navegant, es considera que n'acceptes l'ús. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
FOSSAR DE LES MORERES
Omplen el Fossar de les Moreres amb carros de la compra

Alguns comentaris a les xarxes socials proposen que l’exposició amb carros de la compra al Fossar de les Moreres acabi “enderrocant-se” com va passar amb l’estàtua de Franco que l’Ajuntament de Barcelona va instal·lar fa uns mesos al Born.

11/02/2017 Cultura
L'Ajuntament de Barcelona ha permès omplir el Fossar de les Moreres amb carros de la compra. El muntatge patrocinat per de l’Institut de Cultura de Barcelona s’anomena “Llum BCN: Pati transformat. ‘Foc de llar’" i estarà ocupant el Fossar fins aquest diumenge. És possible que el muntantge no arribi "sencer" a diumenge perquè alguns comentaris a les xarxes socials de les últimes hores proposen que l’exposició “s'enderroqui” com va passar amb l’estàtua de Franco que l’Ajuntament de Barcelona va instal·lar al Born.
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
Introdueix les teves dades si vols rebre el butlletí
(cc) 2006 - 2017 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid