Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
pagesia
La CUP d'Arenys de Mar celebra la creació de la Marca d'Arenys

La idea de la Marca d'Arenys va començar a caminar amb les 1s Jornades d'Identitat i territori de l'any 2012

03/02/2017 Economia

La Marca d'Arenys ha estat una aposta de la CUP des del 2011 i al programa electoral del 2015 figurava en l'apartat de Usos del sòl i en el de Producció i consum de proximitat. És per això que la formació s'ha mostrat satisfeta amb la decisió del govern local de crear el distintitu "Producte d'Arenys".

La Candidatura d'Unitat Popular reivindica el seu paper en la fita. "Gràcies a la perseverança de la CUP, posant la Marca d'Arenys com a condició en les negociacions de pressupostos 2016 i 2017, ha estat possible", diuen. En un moment que el petit comerç i el mercat veu com cada vegada es baixen més persianes, la Marca d'Arenys ha de ser un bon escenari per visualitzar, en aquest primer estadi de la seva implantació, la pagesia arenyenca i tots els valors que representa: qualitat, proximitat, informació, història, patrimoni i cultura.

Una conseqüència de la Marca d'Arenys ha de ser la protecció del territori entès com un sistema productiu, no especulatiu, i on pagès i consumidor tenen la responsabilitat d'intentar deixar el territori millor que com l'han heretat.

Valora
Rànquings
  1. Alhora i la CUP
  2. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  3. Sant Jordi era guerrer...
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  7. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  8. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  9. Sergi Saladié encapçala la llista electoral de la CUP pel Camp i les Terres de l'Ebre
  10. La FAVB diu no a la Fórmula 1 al passeig de Gràcia
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid