x Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Si continues navegant, es considera que n'acceptes l'ús. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
transport públics
Milers d'adhesius contra el tramvia "privat" per la Diagonal

"En 2010 Barcelona va votar en referèndum no al tramvia. El programa electoral de Barcelona en Comú va ser votat solament pel 35% de les persones que van acudir a les urnes el 24 de maig de 2015, la qual cosa vol dir que una majoria, el 65%, no ho van votar"

11/01/2017 Laboral

La CGT ha iniciat aquest matí una campanya amb l'enganxada de milers d'adhesius arreu de la ciutat de Barcelona on es denuncia la privatització dels transports públics i en concret el que pot significar la unió dels tramvies privats per la Diagonal.

El sindicat ha remarcat el fet que l'obra es pagarà en diners públics, tot i que la seva explotació serà privada amb una unió d'empreses on destaca la multinacional Globalvia.

La CGT continuarà  la campanya amb accions com la d'avui i paral·lament organitzarà xerrades amb el moviment social de Barcelona i una petició de reunió amb tots els grups polítics municipals de l'ajuntament de Barcelona.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
Introdueix les teves dades si vols rebre el butlletí
Vull donar-me de baixa
(cc) 2006 - 2017 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid