Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Sanitat pública
La Marea Blanca de Ponent denuncia que la saturació a urgències és conseqüència de les retallades
23/01/2017 Salut
Persones usuàries i treballadores de la sanitat pública s'han concentrat aquest dilluns a les portes del servei d'urgències de l'Hospital Arnau de Vilanova per denunciar la situació de saturació als serveis d'urgències hospitalàries i a l'atenció primària i contrariar el discurs de la Conselleria que el justifica per l'epidèmia de grip i no pel context de retallades

Durant la mobilització s'ha posat en dubte les mesures de la Planificació Integral d’Urgències de Catalunya (PIUC) a les comarques de Lleida, ja que els professionals afirmen no haver constat mesures anunciades públicament, com la reducció de visites programades, l'agenda específica a l'atenció primària, etc però sí una absoluta desinformació de les mesures.

La Marea qualifica la situació a urgències "d'habitual des de 2010" i "una expressió més de les conseqüències dels 1.500 milions d'euros i els 5.800 professionals retallats". "El pressupostos han de revertir aquestes retallades, i no perpetuar-les, avançant cap a un model sanitari 100% públic"

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid