x Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Si continues navegant, es considera que n'acceptes l'ús. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
procés constituent
La CUP farà una conferència per explicar els reptes de país del 2017
10/01/2017 Política

La CUP-Crida Constituent celebrarà el proper dijous 12 de gener una conferència política sota el títol "2017: Tombem el règim, construïm república" que servira per desgranar, des de la perspectiva de l'esquerra independentista, els principals reptes que encara aquest any el país en matèria de referèndum, procés constituent i rescat social. 

La conferència, que es celebrarà a les 19h a la Sala Martí l'Humà del Museu d'Història de Barcelona, anirà a càrrec del portaveu del secretariat nacional de la CUP Quim Arrufat i les diputades Anna Gabriel, Eulàlia Reguant i Benet Salellas.

L'acte es podrà seguir per streaming a través del web de la CUP.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
Introdueix les teves dades si vols rebre el butlletí
Vull donar-me de baixa
(cc) 2006 - 2017 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid