x Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Si continues navegant, es considera que n'acceptes l'ús. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
corrupció
La CUP de Ponent demana que la Diputació aturi Ies ajudes a l'Aeroport d'Alguaire de manera cautelar

Presentarà una proposta en el proper Ple de la Diputació de Lleida per tal que la Generalitat tramiti un pla de viabilitat per a l'Aeroport

09/01/2017 Drets i Llibertats
La Candidatura d'Unitat Popular ha anunciat avui que demanarà a la Diputació de Lleida l'aturada de qualsevol ajuda a l'aeroport d'Alguaire fins que no s'aclareixin les informacions aparegudes aquest diumenge al mitjà digital CRITIC sobre irregularitats econòmiques en el control de les concessions.
La CUP considera extremadament greus uns fets denunciats que parlen d'una suposada connivència entre l'aeroport i unes concessionàries a les quals se'ls perdonava deutes mentre l'administració pública hi abocava contínuament diners. Per aquest motiu, fa una crida a que s'aturin cautelarment les subvencions a aquesta infraestructura i demana que la Diputació exigeixi explicacions urgents a la Generalitat i responsabilitats en cas que es demostrin les informacions.
La formació independentista recorda que La Diputació va destinar el 2016, 180.000 euros a l'aeroport d'Alguaire, 150.000 a raó del conveni per a la "gestió econòmica" de la infraestructura i 30.000 més com a "ajut per activitats" i que, des de la seva inauguració, ha estat una de les administracions públiques que ha abocat més subvencions elevades a un equipament que mai ha complert els seus objectius de rendibilitat social i econòmica.
Per tot plegat, els de l'Esquerra Independentista anuncien que en el proper Ple a l'ens provincial presentaran una proposta per tal que, des de la Generalitat, es tramiti de manera urgent un pla de viabilitat d'un aeroport que va ésser impulsat pel govern tripartit i que va néixer sense un pla comercial sobre la taula.
Finalment la CUP, que va ser l‘única formació política que va votar en contra dels pressupostos de la Diputació en un Ple en què va fer especial referència als 150.000€ del conveni amb aeroports públics de Catalunya per a la gestió de l'Aeroport d'Alguaire, manifesta novament la seva ferma oposició a les privatitzacions dels serveis públics i de les infraestructures estratègiques que, com la realitat suposa, son una font de malbaratament de recursos públics.
Valora
Rànquings
  1. Què hauria passat si...?
  2. L'espanyolització de la Generalitat avança ràpidament amb l'article 155
  3. María Dolores de Cospedal fa el ridícul caient en una broma de l'agència de notícies russa Sputnik
  4. El "periodista" del diari El Español: Burro al m²...
  5. Estrena simultània del vídeo "Orgull d'Escola Pública" a 33 Escoles Públiques d'Infantil i Primària de Badalona
  6. Una dona denuncia un guarda de seguretat que ahir la va ferir al cap amb la porra a l’estació de l’AVE de Girona
  7. Pintades contra la presència de Soraya Sáenz de Santamaría a S’Agaró
  8. La CUP-CC de la demarcació de Tarragona presenta la seva llista electoral
  9. Comença a Vic l'acció "Un poble empresonat" de tancar-se voluntàriament per torns en una presó
  10. La militància de la CUP-CC ratifica la llista proposada pel Secretariat Nacional
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
Introdueix les teves dades si vols rebre el butlletí
(cc) 2006 - 2017 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid